Gość Kamil Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam Mam 17 lat i ok. miesiąc temu zaczęło mnie boleć lewe jądro. Przestało po niecałych 2 dniach. Nie był to ból nie do zniesienia, ale mi przeszkadzał. W tym czasie wyczułem nad lewym jądrem, coś co przypomina mi jakby żyłę, tylko że jest twarde i lekko sprężyste. ma ok 1cm, może więcej długości i ok 2,5mm średnicy i zwęża się ku górze. U dołu jest jakby połączone z jądrem a z góry staje się coraz cieńsze i już jej nie wyczuwam. Nie boli mnie to. Z prawej strony nie mam takiego czegoś. Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aneta Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam! To samo wyczułam na jądrze mojego chłopaka. Nad lewym jądrem, coś jakby galaretka o średnicy 1 cm. Mówi, że go nie boli, ale ja oczywiście się martwie.:( proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi