Gość Daniel Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam, moim problemem jest bol po dolnej prawej czesci brzucha oraz ból jąder gdzie moszna czasam mi puchnie i tak jakby też blokuje przepływ moczu, czuje jakbym mial go w brzuchu ktory jest wypukły, mam 19 lat i współżyje z moją dziewczyną, często jest tak że na poczatku stosunku wszystko jest dobrze jednak mój członek tak jakby maleje jakby właśnie przyczyna szła z brzucha, stopowała swobodne powiekszanie się go, moja dziewczyna mowi zeto przepuklina ktora pewnie blokuje moje przewody, czesto w mosznie po podnieceniu puchnie mi węzeł prowadzący do prawego jądra ( nie znam sie dobrze ale chyba dokładnie nazywa to sie nasieniowodem...), zdarza się że przez to nasze stosunki kończą sie przedwcześnie ponieważ członek *odmawia mi posłuszeństwa*. Nie wiem do jakiego lekarza mam sie z tym zgłosić, może ktoś z Państwa mi pomoże. Będe wielce wdzieczny, czekam na odpowiedź i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Być może powodem jest przepuklina. Trudno określić bez badania. Radziłbym w tej sprawie udać się na konsultację bezpośrednio do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi