Gość piter Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam chciałbym dowiedzieć się dlaczego od 3 dni boli mnie lewe jądro nie mialem zadnego urazu np. uderzenie piłka.. nic. Poprostu siedzac przed komputerem poczulem lekki dyskomfort z czasem jednak bol sie nasilał czy potrzebna jest wiztyta z urologiem?. Dodam jeszcze , ze mam 16 lat. Moze to z wiekiem dojrzewania. Z gory dzieki za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Trudno bez badania określić co może być powodem tychże dolegliwości. Takie dolegliwości mogą być objawem jakiegoś stanu zapalnego. Radzę na początku z tym problemem skonsultować się z lekarzem rodzinnym. On po badaniu zadecyduje czy konieczna jest wizyta u urologa, czy może sam podjąć się leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yhy Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 przepisal mi antybiotyk Augmentin biore juz go 2 dzien ale poprawy nie widac.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ja mam identyczny problem tyle ze bylem u chirurga, stwierdzil ze to byc moze zylaki powrozka ale po zabdaniu mnie odrzucil tę mozliwosc. Zrobilem takze badania i wszystko mam w normie wiec nie mam stanu zapalnego. Nie mam pojecia juz co to moze byc ale objawy podobne do Twoich i mam 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 a mi wlasnie wykrylo te zylaki i mam miec zabieg metodoa laperoskopowa co to jest :P? i czy powinienem sie bac tego zabiegu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doradca nr1 *d Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 @ Jakub rob sobie oklady z Altacetu moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi