Gość Darek Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Mój penis po dwóch zabiegach chirurgicznych (stulejka, pierwszy zabieg nieudany) wykrzywił się w dół o okolo 50 stopni. Moje pytanie brzmi - czy to jest normalne lub czy może utrudnić moje życie seksualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Taki stan niestety może utrudniać życie seksualne. Radzę w tej sprawie udać się na kontrolę do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Byłem z tym u urologa powiedziałem mu o tym lecz on odparł, że wszystko jest dobrze (nie widział mojego członka w stanie erekcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 123 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w takim razie lekarz jest idiotą. Jeśli penis jest skrzywiony w dół jak banan i na logikę - będzie lub już przeszkadza w życiu seksualnym, trzeba się poddać operacji. Nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi