Gość Iwet Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Mam 18 lat. Ostatnio wykryto u mnie niedokrwistosc z niedoboru zelaza. Zastanawiam sie czy tez to moze byc przyczyna bolu pod zebrami, ktory głownie nasila sie przy głebokim oddychaniu.Skret tułowia w lewo rowniez czuje bol pod zebrami. Nie widze zadnych zmian zewnetrznych w tym miejscu,ale rowniez bola mnie w tym miejscu z lewej strony i troche bok pleców, tak jakbym miała dosc duzego sinca. Bol mam od ok 6tyg. Nie wiem czy isc z tym do lekarza. prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Bez bezpośredniego badania trudno określić co może być przyczyną bólu. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Prawdopodobnie to ból typu neuralgicznego czyli na skutek podrażnienia nerwów obwodowych lub spowodowany patologią w zakresie kręgosłupa. Lekarz po badaniu wyjaśni przyczynę dolegliwości lub zadecyduje o dodatkowych badaniach (np. USG jamy brzusznej czy też RTG kręgosłupa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi