Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Ból w prawym boku pod żebrami

Gość aga31

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bol w brawym boku pod żebrami, klucie po prawej stronie od lopatki po kolano Nawet jak lezena boku to mnie kluje Mam podwyzszona temperature nudnosci , wymioty jak wymiotuje to popuszczam mocz Czuje sie fatalnie , nie moge sie wyprostowac czasami chodze zgieta w pol Zadne tabletki furagina no-spa nie pomagaja zapomnialam dodac ze mam 3 nerki 2 po prawej str 1 po lewej Dziwi mnie to, ze po kazdym posilku zle sie czuje nudnosci sie nasilaja Zastosowalam diete ale to i tak nic nie pomaga Czy dobrze podejrzewam nerkii? moze to watroba ?Moj brzuch wyglada jak balon nie moge pozbyc sie gazow Niestety nie mieszkam w Polsce co oznacza ze mam ograniczony dostep do lekarza Mecze sie juz 4 dni Na prawde fatalnie sie czuje

Gość haemophilus

Niestety bez badania lekarskiego nie można ustalić dokłądnej przyczyn dolegliwości. Należy wykluczyć choroby układu mozowego (np. kolka nerkowa), zapalenie pęcherzyka żółciowego (kamica pęcherzyka żółciowego), ostre zapalenie wyrostka robaczkowego. Dlatego radzę czym prędzej skonsultować się z lekarzem.

bol juz zelzal caly czas jestem na diecie badalam sobie wyrostek robaczkowy metoda podnoszenia nogi do gory Mysle, ze ta ew mozna wykluczyc Kupilam juz bilety do domu. Na pewno zglosze sie do lekarza, Dziekuje pozdrawiam.