Gość Magda36 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Tydzien temu mialam przeprowadzone laparoskopowe udraznianie jajowodow.Oba udalo sie udroznic.Pytanie brzmi czy po takim zabiegu zwieksza sie szansa na zajscie w ciaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Tak i to znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Balbina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Magda napewno to zwiększa szanse na ciąże,ja też się właśnie szykuje do tego zabiegu.Ile kosztuje taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Han Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 laparoskopię można spokojnie sfinansować z NFZ (bezpłatna). Potrzebne jest tylko skierowanie do szpitala np. od prowadzącej Pani doktor ginekolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja wczoraj przeszłam ten zabieg,i było strasznie,ból ktorego nie da się opisac pomimo znieczulenia strasznie bolało.Lepiej sie przygotowac ze nie bedzie to przyjemne.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi