Gość Dorota Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jestem w 23 tygodniu ciąży.Od prawie dwóch dni walczę z silnym bólem żołądka.Na początku myślałam,że to od jakiejś potrawy,ale ból nie ustępuje.Czy możliwe,że dziecko uciska na żołądek?A może mam coś z wątrobą?Bardzo się niepokoje,czy może to zagrażać mojemu maleństwu?Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 W zasadzie powinnaś udać się do lekarza. W ciąży macica powiększając się przesuwa narządy wewnętrzne i tak zapalenie wysroskta robaczowego może być mylone np. z kamicą pęcherzyka. Dlatego trudno jest mi powiedzieć co może być przyczyną dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi