Gość Witek Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witam. Mam następujący kłopot. Po ejakulacji podczas stosunku odczuwam bolesność wewnątrz żołędzi, w jej zakończeniu. Bulu nie odczuwam natomiast po masturbacji i erekcja trwa wtedy znacznie dłużej. Po dokładnych oględzinach stwierdziłem że ujście cewki jest jakby wysunięte delikatniena wierzch żołędzi po bokach i na dole samego ujścia. Dodatkowo żołądź lekko pochyla się po zsunięciu napletka i to *wysunięcie* wnętrza cewki nieco się powiększa. W młodości miałem napletek lekko przyrośnięty u dołu żołędzi ale wszystko w końcu sie poukładało. Około dwóch lat temu miałem plastykę wędzidełka, ale chyba niepotrzebnie.Plastyka poza usunięciem wędzidełka, które zresztą uległo kiedyś zerwaniu nic nie zmieniła a bolesność po stosunku pozostała. Ból powstaje przy ruchach frykcyjnych po ejakulcji i przy dotykaniu żołędzi (po e.) i jest wyczuwalny w jej środku, na końcu. Ustępuje po kilku minutach. Mam też wrażenie jakby w trakcie stosunku powstawało coś w rodzaju lekkiego swędzenia, a doznania są stłumione. Czy ktoś wie jakie mogą być przyczyny i co ew da się z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Prawdopodobnie takie objawy daje zapalenie ujścia cewki moczowej. Najlepiej w tej sprawie jeszcze skonsultować się z urologiem. Zapewne będzie konieczne włączenie leków przeciwbakteryjnych. O wszystkim zadecyduje urolog po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość witek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Zapalenie napewno nie, bo ogólnie nie mam podrażnienia. Nieprzyjemne odczucia powstaja tylko przy stosunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi