Gość Ala Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Mam szczelinę odbytu, stosuję maści (Nitraty), tydzień temu miałam dwukrotne krwawienia z odbytu, wiem, że jest to spowodowane moja dolegliwościa, ale od momentu krwawienia odczuwam bóle kości ogonowej i czuję jak pobolewa mnie lewa noga, promieniująć bólem od gory do dołu. Czy jest to związane ze szczeliną? Czy ma to związek z krwawieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Raczej taki rodzaj bólu jak promieniowanie do lewej kończyny dolnej w górę i w dół nie jest spowodowany szczeliną odbytu. Być może to powód jakiejś patologii w zakresie kręgosłupa odcinak lędźwiowo-krzyżowego. Radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Może konieczne okaże się wykonanie RTG kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi