Gość franek22 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam. Mój problem polega na tym, iż zauważyłem pod żołędziem na środku penisa (patrząc z góry) pogrubioną zyłę (twardszą przy mocniejszym ucisku), wyczuwalną palpacyjnie podczas spoczynku członka, nieco powieksza się podczas wzowdu. Mam pytanie czy stosując zel HEPARIN- HASCO jest możliwość zmniejszenia opisanego wyżej objawu. Zaznaczam, iż nie mam problemów zw wzwodem i nie nie odczuwam bólu w opisanym miescu. Z góry dziekuje za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 To prawdopodobnie normalna żyła. Skoro nie daje żadnych objawów to nic niepokojącego w tym nie widzę. Taki stan nie wymaga leczenia. Myślę, że w takim przypadku żadne maści nie dadzą efektu. Trzeba pogodzić się z takim efektem wizualnym. Jeśli ma Pan wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi