Gość Marek Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam! Mam 16 lat, i uznałem że mój napletek jest zbyt długi (w stanie *spoczynku* nadmiar napletka jest równy 1cm) Czy w moim wieku możliwy jest zabieg częściowego obrzezania i czy w przyszłości nie będe miał żadnych dolegliwosci z tym związanych (typu pękanie skórki bądź blizny po obrzezaniu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Obrzezanie jest możliwe w każdym wieku, to po prostu usunięcie napletka lub jego części. Nadmiar napletka nie określa się w spoczynku ale w czasie wzwodu, seksu. Zadko kiedy napletek przeszkadza w seksie. Obrzezanie z powodu nadmiaru napletka to zwykle kwestia religijna albo estetyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eryk Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ja bym wolal zostawic napletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi