Gość Bartek Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Od około trzech lat na mojej prawej stopie, po stronie wewnętrznej stopy, miałem guzek wielkości około 0,5 cm, był on dosyć twardy, bez żadnego charakterystycznego koloru, nie przesuwał się. Nigdy nie byłem z tym problemem u lekarza, po prostu starałem się o nim nie myśleć. Jednak teraz ten guzek po prostu zniknął, nie ma żadnego śladu po nim. Co najdziwniejsze pojawił się on kiedy zaczynałem palić papierosy i teraz kiedy nie pale już od 5 miesięcy guzek zniknął. Moje pytanie to czy powinienem udać się do lekarza, czy to coś poważnego i niebezpiecznego ze ten guz po prostu zniknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To prawdopodobnie był ganglion czyli torbiel pochewki maziowej ścięgna, który być może pękł. Tak czasami się staje, jest to też metoda leczenia takich torbieli. Myślę, że nie ma potrzeby wizyty u lekarza skoro guzka już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi