Gość Jacek Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam mam problem... z tyłu głowy raczej na dole i do tego równo z kręgosłupem wyczuwam niewielki guz. Mam to od bardzo dawna, nie boli nic się z tym nie dzieje po prostu sobie jest i go wyczuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To może być wyczuwalny powiększony węzeł chłonny karkowy lub zmiana typu włókniak czy tłuszczak. W przypadku podejrzenia, że jest to powiększony węzeł chłonny najlepiej zgłosić się do lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam, mam małego guza z prawej strony tyłu głowy. Guz jest nieruchomy i niebolesny, ma średnicę około 1cm i jest jakby kość. Z drugiej strony głowy tego nie ma. Kidy mocno przycisnę go palcem i poruszam z góry do dołu to tak *przeskakuje*, jak jakaś kość. Mam różne objawy takie jak chwilowe osłabnięcie czy np. chwilowe zdrętwienia prawej ręki, ale to chyba nie zależy już od tego guza. Czy to coś poważnego?? Proszę od szybką odpowiedź bo bardzo się denerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Potrzebowałbym grafikę obrazującą wysokość położenia tego guzka i odległość od małżowiny usznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia79 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jakieś 7 lat temu podczas snu odgniotłam sobie część głowy za uchem i pojawił się guz bardzo twardy, jakby z kości. Wtedy bardzo mnie to bolało, ale z czasem przeszło. Teraz po tych 7 latach ból się odnowił, a nie przypominam sobie, żebym trzymała głowę na czymś twardym. Nie wiem jak się układać do snu, bo przy każdej pozycji odczuwam ból. Boli drugi dzień, trochę się niepokoję, nie wiem, co z tym zrobić. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ieza Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. Wiem że jest już podobny wątek ale nie taki. Mam guza na tylniej cześci głowy. Jest mniej więcej na wysokości ucha - w sumie patrząc na wysokość jest kawałek nad nim, ale nie blisko niego. Guz przy dotyku nie przemieszcza się. Ból pulsujacy idący aż do płata czołowego. Boję się iść do lekarza... co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi