Gość Sebastian Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Podczas dłuższego stosunku(ok 1-2h) nie dochodzi u mnie do wytrysku nasienia?czy może to być spowodowane z byt czesta masturbacja w wczesniejszysz latach zamin zacząłem współżyć?czy to może kwestia psychiki?czy też dlatego że poprostu jestem przyzwyczajony tylko do masturbacji i nie odczuwam przyjemnośći z normalnego seksu? czy jest to coś poważnego?mam 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 czy może to być spowodowane zbyt czesta masturbacja w wczesniejszysz latach zamin zacząłem współżyć? - absolutnie nie ma to wpływu na obecne problemy z wytryskiem czy to może kwestia psychiki? - w większości przypadków tak właśnie bywa czy też dlatego że poprostu jestem przyzwyczajony tylko do masturbacji i nie odczuwam przyjemnośći z normalnego seksu? - tak właśnie też może się zdarzyć czy jest to coś poważnego? - radzę w tej sprawie skonsultować się z seksuologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi