Gość Tadeusz Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam guz na ramieniu od ok.20 lat teraz zaczął rosnąć coraz bardziej i mocno mnie boli. co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 To może być tłuszczak, czyli łagodny nowotwór tkanki podkórnej. Rośnie latami nie dając żadnych dolegliwości. Być może urusł do takiej wielkości, że powoduje ucisk a w rezultacie ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teresa Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 rosnie twardy guz na ramieniu coraz bardziej mi boli. co mam robic, gdzie udac sie, co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi