Gość Grażyna Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Robiłam wyniki na krzepliwość krwi gdyż mam mieć robioną kolonoskopie i wyszło mi dużo powiększone FIBRYNOGEN-PT 636mg/dl co to oznacza za co z góry dziękuje I jeszcze chcę sie zapytać czego wskazujący palec u lewej ręki mi chwilami bladnie i jest zimny ,co to może być.dziękuje za odpowiedz z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 patrz strona: http://www.laboratoria24.pl/lab/_badania.php/id/41 Interpretacji wyniku musi dokonać lekarz kierujący na badanie. Objawy związane z palcem mogą wskazywać na niedokrwienne tło. Dobrze by było w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem naczyniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi