Gość Maciek Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam. Około 2 lata temu na moim przedramieniu pojawił się guzek (mięki, przesuwalny około 1cm). Udałem sie z tym do lekarza rodzinnego ktory uznal ze to prawdopodobnie tluszczak lub cos podobnego malo groznego, mialem zrobic badania krwi w ktorych wszystko bylo w normie, jedynie chyba poziom neutrocytów sie nie zgadzał. Po pewnym czasie zauwazylem na tej samej rece tym razem w okolicach bicepsa podobny guz tylko ze jest nieco glebiej (ten z przedramienia nieco wystaje). Po pewnym czasie zauwazylem rowniez maly guzek pod szyją i obok miednicy. Teraz również na plecach (z boku mniej więcej pod żebrami). Do tej pory byłem przekonany że skoro nie boli to jest ok ale wyczytałem cos o tłuszczomięsakach i przyznam że troche się obawiam czy to jednak nie to.. I moje pytania: Czy tłuszczaki tez moga byc nieco głębiej osadzone (tak jak ten na bicepsie i na plecach)? Czy tłuszczomięsaki i tym podobne złośliwe występują mnogo jak w moim przypadku? Czy tłuszczaki mogą yć tak rozsiane? Czy tłuszczaki i/lub tłuszczomięsaki dają jakies objawy w wynikach morfologii. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Mam wielka prosbe do osob majacych tluszczaki, czy zdarzaja sie byc glebiej osadzone? Tzn ze nie wystają tak jakten moj z bicepsa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi