Gość elżbieta Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Mam 50 lat. Mam guza na prawej nodze pod skóra (na łydce)jest wypłukły i twardy, czasmi sztywnieje mi noga. W tej chwili jego średnica wynosi około 10 cm.bardzo jestem nim zaniepokojona czy to może być nowotwór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Na podstawie tylko takiego opisu nie można ocenić jakiego rodzaju jest,to zmiana .Należy się udać do lekarza,wykonać usg(można też prywatnie)Od tego będzie uzależnione dalsza postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi