Gość magdalena Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 witam , bylam po odbior wynikow u mojego lekarza ... powiedzial ze jest wszystko w jak najlepszej formie tylko ze ESR jest podwyzszone , dal mi kolejne skierowanie na badanie krwi . prosze mi powiedziec , czy ESR tzw OB to oznacza cos powaznego ? nie mialam wtedy zadnej infekcji , miesiaczki itp . a jednak jest podwyzszone . prosze mi powiedziec takze czy jak zbadalam sobie krer to moge byc pewna ze nie mam bialaczki ? bo sie pytalam mojego doktora to tylko sie usmial . powiedzial ze nic na to nie wskazuje w wynikach . ale mnie martwi to podwyzszone OB ... czy to wskazuje ze moge miec jakis nowotwor ? , tylko ze mnie nic nie boli , czyje sie dobrze ... nie narzekam . mam dopiero 21 lat . dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 jaki masz poziom ob? jak bedziemy to wiedziec wtedy bedzie mozna cos powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdalena Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 doktor nie powiedzial mi dokladnie ile mam , powiedzial tylko ze jest pewien ze to OB sie zmniejszy , przy nastepnym badaniu , skierowanie na badanie dal mi za miesiac . dlaczego tak pozno ? 2dni przed dzwonilam do recepcjonistki , powiedziala ze mam wszystko dobrze.Nic nie wsponinajac o podwyzszonym OB , mi sie wydaje ze mam podwyzszone lekko , poniewaz , jak recepcjonistka powiedziala ze mam sie nie martwi ze wszystko ok , a lekarz skierowal na badanie dopiero za miesiac takze watpie czy to by bylo bardzo podwyzszone... bo jezeli by bylo , sadze ze dal by mi skierowanie na juz , zebym zrobila badania. a prosze mi powiedziec od czego moze byc podwyzszone OB ? czy jezeli czyje sie b.dobrze , to oznaka jakiegos Raka ? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ja mam ESR 17 oraz WBC 10.04 Potas. 5.3 co to oz aznacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi