Gość robert Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam , mam 19 lat i pewien problem , ktory postaram sie opisac . Od ok 2 miesiecy mam problem z penisem . Zaczelo sie od malej plamki koloru fioletowego + lekkie szczypanie . Myslalem ze to grzybica i smarowalem przez miesiac Clotrimazolum lecz niestety nie pomoglo , potem przez tydzien mascia tribiotic . Teraz zoladz jest tak jakby siny i obojetny na dotyk , niby czuje jak go dotke ale slabiej . Na dodatek mam stulejke , boje sie , ze to cos groznego , niedlugo planuje wybrac sie do urologa , co mam robic przez ten czas i co to moze byc ? Bardzo prosze o odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie ma na co czekać tylko trzeba udać się do urologa. Być może powodem tychże dolegliwości jest właśnie stulejka i trzeba najpierw usunąć stulejkę, a być może wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi