Gość Justyna Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam.Mój syn ma mieć ściągane jąderka. Czy ten zabieg jest skuteczny do końca życia czy mogą po paru latach cofnąć się z powrotem i być niewyczuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Zwykle jądra są stabilizowane w mosznie tak, aby nie dochodziło do ponownego ich cofnięcia się do kanału pachwinowego. Oczywiście w przyszłości może się zdarzyć, że znajdą się one w nieprawidłowym położeniu, jednak tego typu sytuacje zdarzają się rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dziękuje za odpowiedz zachęcam do rozwinięcia tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Gdy mój syn miał 5 lat miał ściągane jąderka po obu stronach.Po 6 latach stwierdzono, że ich nie ma, i ma mieć powtórzony zabieg.Chciałem zapytać czy to był błąd lekarzy i czy mojemu dziecku nic nie grozi przy operacji,?jest po 11 zabiegach chirurgicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi