Gość Edwarda Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam Mam 32 lata i wklęśnięte obydwie brodawki sutkowe. Rodziłam i karmiłam piersią (dwa razy) i niestety *nie wyszły*. Czy istnieje możliwość *wyciągnięcia* ich na zewnątrz? Proszę podać metody i miejsca (jeśli chodzi o zabiegi) gdzie moge to zrobić. Pochodze z Legnicy (dolnośląskie). Dodam, że planuje jeszcze trzecią ciąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Na pewno lekarz ginekolog oglądał i badał sutki, zatem prawdopdobnie jest to taki Pani urok. W celu poprawy wyglądu można skonsultować się z chirurgiem plastykiem, niestety tylko prywatnie. Nie ma innej skutecznej metody niż zabieg chirurgiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi