Gość Judyta Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 W okolicy lewego żebra znajduje się u mnie pewne zgrubienie o o okrągłym kształcie ( kulka). Nie jest to bezpośrednio pod skórą, ale trochę głębiej. Jest wyczuwalne przy niewielkim nacisku palcem. Mam wrażenie że delikatnie się przesuwa, jest raczej twarde, jakby jakaś chrząstka. Uniemożliwia mi to leżenie na brzuchu, gdyż naciska coś wewnątrz. Boli po dłuższym wysiłku fizycznym lub podczas gwałtownych ruchów. Czasami są to kilkuminutowe ukłucia. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAROLINA 87 Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 moim zdaniem może to być PRZEPUKLINA powinnas sie skonsultowac z lekarzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Judyta Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Miałam przeprowadzane badania: USG, tomografia komputerowa, lekarze niczego nie wykryli. Każdy jednak wyczuwa coś wewnątrz. Są przypuszczenia odczepienia żebra, na prześwietleniu jednak nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grazyna Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Mam to somo jusz prowie rok a do tego wyskoczy mi twarda bula ze nie idzie wytrzymac po zebrem i lekaze nic nie znalezli i gdzie zwrucic sie po porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi