Gość Krzysztof Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ostatnio często po oddaniu stolca boli mnie lewe jadro promieniując do pachwiny który ma przebieg dość bolesny uniemozliwiający przez jakiś czas normalne funkcjonowanie.Prosze o porade mam 45 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Być może na skutek parcia na stolec dochodzi do ujawniania się przepuklina pachwinowej, która może wywoływać takie objawy bólowe. Trudno mi ocenić dokładnie co się dzieje bez badania. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Mam 47 lat często boli mnie lewe jądro promieniując do pachwiny ból utrzymuje sie dośc długo najlepiej wtedy czuje sie w pozycji leżącej.Zauważyem że często to sie dzieje gdy mam dłuższe przerwy w stosunkach / tzn. kilka dni/ . Bóle te sie uaktywniaja zwłaszcza po oddaniu stolca. Prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi