Gość robert Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam mam problem natury intymnej, a mianowicie po stosunku z moją partnerką zauważyłem obrzęk pod żołędziem. jako małe dziecko z powodu stulejki zostałem obrzezany i opuchlizna pojawiła się w miejscu gdzie powinien być napletek.jest bardzo miękka jakby znajdował się w środku jakiś płyn.dodatkowo na środku penisa pod żołędziem pojawił się guzek jakby niedrożna żyłka.nie mam problemu z oddawaniem moczu nie mam tez bólu i pieczenia penisa.sex uprawialiśmy w prezerwatywie nie lateksowej unimil.mam 26 lat proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Trudno odpowiedzieć bez badania co może być tego przyczyną. Być może spowodowane jest to blizną po przebytej operacji stulejki wywołującej ucisk miejscowy co powoduje obrzęk przy nadmiernym przeciążeniu penisa we wzwodzie. Jeśli nie przysparza to Panu zbytnich dolegliwości nie jest to nic groźnego skoro stan ten sam ustępuje. W razie wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi