Gość Zbyszek Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jestem 2 miesiące po przebytej plastyce przepukliny pachwinowej lewostronnej.Od wczoraj poczułem lekki ból pod rana a dziś pieczenie .Rana wygląda dobrze bez zmian .czy może to być oznaka np . nawrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Niestety tak. Jednak, żeby to był nawrót przepukliny wraz z bólem powinno pojawić się wybrzuszenie w okolicy blizny pooperacyjne. Oczywiście samoistnie chowające się i pojawiające. Żeby mieć pewność co się dzieje należy zgłosić sie na badanie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elżbieta Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam mam 27 lat parę lat temu również przechodziłam plastykę przepukliny pachwinowej. Od jakiegoś czasu mam ostre bóle w tym miejscu blizna wtedy *twardnieje* i ciągam nogę ponieważ ból tak daje popalić czy to może być nawrót? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi