Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Wczesna ciąża a stosowanie luteiny

Gość Judyta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i mam pytanie moze nie bardzo chirurgiczne ale moja siostra akurat od tygodnia jest w ciazy znaczy dowiedziala sie i niestety nie mamy w domu spokoju przez jej watpliwosci!mianowicie przed ciaza jeden cykl brala luteine od 19 dnia cyklu do okresu potem przerwa i teraz tez w 19 dniu cyklu zaczela stosowac nastepnie po 5 dniach zrobila test ciazowy wyszedl slaby nastepnie zrobila chyba 5 i byly coraz mocniejsze.Za tydzien ma wizyte dopiero a nam nie daje zyc czy to jest ciaza czy moze puste jajo??? czy moze bierze luteine a tam nie wiadomo czy jest zarodek?za duzo poprostu sie naczytala!ale moje pytanie brzmi czy podczas stosowania luteiny dochodzi do tzw pustych jaj plodowych czy tez innych nieprawidlowosci co wykazuje ze ciaza jest ale jej nie ma?bo z tego co czytalam luteina pomaga w ciazy ale nic nawet wzmainek nie ma ze z takich ciaz cos sie dzieje zlego?ze kobiety biora luteine na podtrzymanie a jak cos z ciaza jest nie tak to tez sie taka ciaza rozwija?prosze wedlug mozliwosci o odpowiedz bo teraz wszyscy mamy watpliwosci jak to jest i jak siostrze wybic natretne mysli?mama twierdzi ze kiedzys czrgos takiego nie bylo zachodzilo sie i rodzilo! pozdrawiam.