Gość Małgośka Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Moja córka (ma już prawie 9 lat) nagminnie skarży się co wieczór i rano na silne bóle podbrzusza i czasami w okolicy pępka. Ściska mnie silnie swoimi rączkami i mówi ,że ten ból tak odczuwa. Nie ma w tym czasie żadnych gazów, ani nie potrzebuje skorzystać z toalety. Dostała tabletki Vermox przez 3 dni 2 razy dziennie, ale bóle nie ustąpiły. Rzadko w trakcie tych bóli chce wymiotować, 2 -3 razy troszkę zwymiotowała. Bóle są od 3 tygodni i nie ma przerw w tych atakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość annawe Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Myślę, że nie obejdzie sie bez wizyty u lekarza. Może to być zarówno wyrostek jak i bóle związane z okresem dojrzewania - nie pasują jednak tutaj wymioty, które mogą świadczyć o zapaleniu wyrostka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi