Gość Ania Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam, mam 17 lat i od kiedy pamiętam miesiączkowanie sprawiało mi ból. Dzisiaj ból był na tyle silny że nie byłam w stanie normalnie funkcjonować. Podejrzewam że to ból jajnika. Stąd moje pytanie, czy podczas okresu mogą występować takie bóle, czy jest to naturalne, oraz czy może być przyczyną przeziębienie jajników, którego ostatnio mogłam doznać?* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 mam identyczny problem jak Ty. Ból jest nie do zniesienia.. Przyłożyłam w miejscu gdzie mnie boli szklaną butelkę z wrzątkiem(oczywiście zakręconą) ból powolutku ustępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja to mam dopiero pierwszy raz. Nigdy tak nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 ja mam co jakiś czas ale dzisiaj boli mnie prawy jajnik cały czas i to jest niestety ból nie do zniesienia... oby przestał, czuję się fatalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ja mam zawsze takie bole malo tego mnie bola dwa zawsze */ nie moge chodzic z bolu:( bralyscie jakies tabletki na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja za każdym razem mam tak okropne bóle że nawet ruszenie ręką jest wtedy wielkim problemem .. Nie wiem co mam z tym zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi