Gość ASIA Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Mam założony cewnik JJ7F do moczowodu celem rozszerzenia moczowodu zdiagnozowano u mnie wodonercze prawostronne ale po założeniu już od ponad miesiąca mam silne kolki a w ostatnim tygodniu nic nie mogę jeść tylko wymiotuję w moczu pojawiła się krew była gorączka zażywam tramal czy po długim zaźywaniu tego leku mogą być takie dolegliwiści i czy on nie jest szkodliwy dla nerek czy też przyczyną może być ten cewnik czy nie grozi mi zatrucie organizmu bardzo prosze o możliwie szybką odpowiedź i dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Wymioty i brak łaknienia rzeczywiście mogą być spowodowane zażywaniem tramadolu. Tramadol raczej nie wpływa na funkcjonowanie nerek, gdyż ma działanie ośrodkowe na układ nerwowy, nie jest szkodliwy dla nerek. Jednak trzeba wykluczyć cz przypadkiem cewnik nie uległ zatkaniu wywołując właśnie takie objawy (np. kontrolne USG, badania laboratoryjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peyton manning jersey Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 NFL Media Insider Ian Rapoport reported Tuesday that Romo has received an epidural injection to reduce pain, according to a person informed of the player*s treatment. peyton manning jersey http://www.alibaba.com/product-free/152791892/Top_selling_player_jersey_Denver_football.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi