Gość magda Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Miała bóle w odbycie...po 2 latach stwierdzono badaniem rezonansu że mam pekniętą kość guziczną z jej wpukleniem się do miednicy mniejszej.20.o1.2010r, usunieo mi tą kość operacyjnie.....jakie dalsze postępowanie ?nadal nie mogfę usiąść na pupie ....czy mam zastosować fizykoterapie???czy isć do L.Rehabilitacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Najpierw należałoby udać się na kontrolę do ortopedy, aby ocenił stan pooperacyjny. On powinien zadecydować o dalszym sposobie postępowania. Może będzie można zastosować jakąś blokadę nerwową i zapewne także będzie konieczna rehabilitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi