Gość Adam Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam mam 19 lat i jestem 4 miesiące po laparoskopii i codziennie jak coś zjem to mam gazy czy mniej czy więcej ale mam i zaczyna mnie to coraz bardziej dobijać i mam pytanie czy całe życie już tak będzie ? bo nie wiem co mam już robić, prosił bym o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Proszę najlepiej w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem. Być może dolegliwości związane są ze złą pracą jelita grubego, a nie mają podłoża związanego ze stanem po cholecystektomii. Gastroenterolog po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania (lekach i ewentualnej diagnostyce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi