Gość Bartosz Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Mam 20 lat od jakiś 2 lat bolą mnie na przemian jądra raz prawe i lewe tyle że to raz na jakiś czas mnie bolało lecz od jakiegoś tygodnia ten ból co chwile się pojawia i trwa dłużej nie jest to ból do nie zniesienia ale zaczyna być to drażniące i podczas stosunku jak dochodzę to tak jak by mocniej mnie one bolały co to może być?? I jeżeli gdzieś już był taki temat to ja go nie mogłem odszukać chciałem jeszcze dodać że podczas dotykania nic mnie nie boli i nie są ona powiększone ani nic, no i czasami boli mnie przewód jądrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Być może to jakiś przewlekły stan zapalny jąder i powrózków nasiennych okresowo zaostrzający się. Trudno powiedzieć bez badania. Najlepiej byłoby w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 na wtorek mam umówioną wizytę u urologa a może są jakieś domowe sposoby żeby zmniejszyć ten ból ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dużyMa Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 od 6 lat mam takie bóle. leczenie nie pomaga. żadne. po prostu nie mogą lekarze ( abyło ich kilku) postawić diagnozy. wszystko co mówią to hipotezy. pomaga i to znacznie noszenie ciasnej, bardzo ciasnej bielizny tak by genitalia były uniesine ciasno do góry na podbrzuszu. męska się nie sprawdza chyba że sportowa. najlepsze (i najtańsze) są damskie majtki korygujące *gumowe* ze sztywną, nieelastyczną wstawką z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi