Gość Kasia Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Od jakiś 4 dni zaobserwowałam bardzo bolące guzki wokół łechtaczki , strasznie bolą czasem nie mogę usiedzieć, wyglądają tak jakby ropienie i nie chcą zejść mam a nie wiem co to jest , strasznie boje się . naliczyłam ich chyba z 9 strasznie bolą gdy próbuje je dotknąć. czy to jest coś groźnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Najlepiej udać się do lekarza. Prawdopodobnie to zakażenie bakteryjne, a na pewno stan zapalny i potrzebny będzie antybiotyk. A jaki lekarz? Chyba najlepiej ginekolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja tez mam podobny problem . Tylko ze u mnie to guzki nie są, ale takie male czerwone wypuklenia w okół łechtaczki . Do tego jeszcze w paru miejsach na wargach sromowych mam pękniecia jak bym sie przeciela . Nie wiem skąd to sie wzielo :/ Moze ktos cos wie o tym ?? Prosze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie ma co się zastanawiać i czekać na forum na odpowiedzi. Tylko badanie ginekologiczne może ostatecznie wyjaśnić tą sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 do ginekologa ide dzisiaj , myslalm ze cos wiecie o tym moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 mam jakeis dziwne narozla skorne w okolicach lechtaczki i na wargach sromotnych czy ktos wie moze co to jest???? prosze o odpowiedz. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a może to opryszczka? idźcie szybko do lekarza z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi