Gość karol9444 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam, mam 16 lat i od 4 dni borykam się z problemem. Mam bóle w dolnej części jądra, nie są one jakoś strasznie mocne gdyż normalnie mogę się poruszać. Kiedy dotykam nic nie boli, ale kiedy dotykam dół jądra czuje ból. Nie wiem czy to jest spowodowane tym, ale mam także bóle brzucha (częste odbijanie się, zgaga itp.) i czasami problem z oddychaniem (ale to może być akurat inna choroba - nerwica serca). 5 lat temu miałem zabieg na skręt tego jądra który się udał. Bardzo proszę o odpisanie i pomoc! Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Trudno mi odpowiadać na takie pytania bez badania. Trzeba w tej sprawie udać się na konsultację do urologa. Takie dolegliwości mogą być związane np. z istnieniem jakiegoś ogniskowego stanu zapalnego w jądrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi