Gość MM Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam, Od ponad pół roku odczuwam pewien dyskomfort. Charakteryzowało się to bólem lewego żebra i dostawałem przyz tym wszystkim drgań mięśni. Zrobiłem serię badań krwi , usg , rtg klatki - wszystko w normie. Lekarze mówią ,że wszystko jest ok ale ja wiem ,że coś jest nie tak. Jednego dnia zauważyłem ,że mam guzek na migdałku. Poszedłem do laryngologa , powiedział ,że to torbiel i wyciął. Problem w tym ,że obok tego samego miejsca pojawił się kolejny guzek. Guzki te mam rozsiane po całej szyji. Jeden większy w okolicy krtani raz to jest mniejszy a raz większy. Z rana mam wrażenie ,że guzy te się *rozpływają* i nie są już tak twarde. Są wielkości max. 1 cm , okrągłe lub cieńsze i podłużne. Niektóre są miękkie a niektóre twarde , natomiast wszystkie dają się przesuwać pod skórą. W miejscu gdzie odczuwam ból żebra czuję kolejny taki guz , który zakotwicza się na ostatnim żebrze i czasami wywołuje ból gdy siedzę. Stawy obu ramion tez jakby przy tym ucierpiały. Gdy nimi gwałtownie ruszam to są bardzo głośne i jakby przez coś przeskakiwały. Osobiście mam już tego dosyć i nie wiem co mam z tym dalej robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Czy wykonywał Pan usg tych zmian?? Prawdopodobnie są to powiększone węzły chłonne lub włókniaki. Tzw. przeskakiwanie w stawach nie jest najprawdopodobniej patologią ale taką Pana urodą, wiele osób odczuwa takie dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi