Gość Adam Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam! Dlaczego moje jadra strasznie obwisaja? Przed wypróżnieniem mój worek sie kurczy i wyglada NORMALNIE, lecz po zalatwieniu sie znów obwisa dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubi Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 chcaiłęm założyć taki sam temat. Może ktoś udzieli odpowiedzi. Mam strasznie obwisłe jądra. Jak widze na basenie to raczej to ewenementu (inni maja jakies takie przyylegające) PRzed wyprużnieniem też tak mam że są blisko a potem znów *wisza* Co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr.Hałs Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 To wszystko zależy od temperatury otoczenia. Moszna posiada receptory, które pod wpływem ciepła każą mosznie sie rozciągać ( przestaje być napięta), a pod wpływem zimna pojawia się jej skurcz, po to aby jądra się nie przegrzewały / nie wychłodziły. To wszystko jest elementem mechanizmu termokontroli organizmu, mówiąc inaczej jest to całkowicie normalne i indywidualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi