Gość Anna Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Czy w 7 dniu po zabiegu usunięcia pęcherzyka żółciowego metoda laparoskopową mogę samodzielnie prowadzić samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jeśli nie ma Pani dolegliwości to oczywiście można usiąść już za kierownicą, ale nie udawać się jeszcze w dalekie trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 o rany a ja zabieg miałam w czwartek a jutro muszę pojechać autem ? czy zaszkodzę sobie ? nie boli mnie aż tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja pojechałam tydzień po zabiegu do szpitala na zdjęcie szwów a potem przez 2 dni cierpiałam bo mnie strasznie kłuło. 3 tygodnie po zabiegu mogłam już normalnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazik Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 po operacji z szpitala wrucilem sam autem nie bylo problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 5 dni po zabiegu prowadziłem samochód. Każda nierówność na drodze przypominała mi gdzie mam rany pooperacyjne. :) Spinanie mięśni brzucha pomagało. Generalnie jazda samochodem nie powinna być większym problemem, aczkolwiek niewielkiego dyskomfortu uniknąć nie sposób. Pasy zapiąłem i nie przeszkadzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daga Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 jestem 2 tygodnie po operacji i nadal sie boje kierowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ilona Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jestem po laparoskopii i endoskopii jedem nieszczesny kamien utknąl i musiałam miec dodatkowy zabieg laparoskopie mialam tydzien temu a endoskopie 5 dni temu musze za 3 dni zaczac zawozic syna do przedszkola i dzisiaj przy sciaganiu szwow zapytam lekarza do przedszkola mam tylko kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dagmara Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ludzie czy wy nie rozumiecie,ze to nie chodzi o wasz dysfkomfort bol przy prowadzeniu tylko pierwsze 7 dni o wasze bezpieczenstwo!!Jak nagle bedziecie musieli zrobic emergency stop bo dziecko wybiegnie na droge lub ktos w was wjedzie to moze to sie strasznie skonczyc w srodku peknie dojdzie do wylewu i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirosława Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 po operacji szlam pieszo do domu i nic ni się nie stało zaznaczam ze mam blisko szpital. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi