Gość lukasz Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam . Okolo 3 miesiace temu zaczal mnie lekko szczypac zoladz i pojawila sie niewielka plama na zoledziu koloru fioletowego , myslalem ze przejdzie . Po ok. miesiacy zaczalem smarowac zoladz mascia clotrimazolum poniewaz myslalem ze to grzybica , niestety , to nie pomoglo (stosowalem ta masc przez miesiac) . Nastepnie przez tydzien smarowalem mascia Tribiotic co tez nie dalo rezultatu . Potem pojawila sie pod napletkiem dziwna biala maz , nie wiem co to bylo . Po tygodniu przeszło . Teraz caly zoladz zmienilo kolor na taki lekkawo siny i jest dosc obolaly . Takze koncowka napletka jest zaczerwieniona . Niestety mam stulejke , ktora niedlugo planuje usunac , przez co do konca nie moge zsunac napletka (schodzi tak do polowy zoledzia) . Co to może być ? Pozdrawiam i dziekuje za ewentualna odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 To prawdopodobnie zakażenie bakteryjne, a warunki dla jego powstania ułatwia dodatkowo stulejka. Radzę skonsultować się z urologiem, prawdopodobnie będzie trzeba zastosować antybiotyk lub wykonać wymaz opisanej treści i posiew i dopiero wówczas dobrać odpowiedni antybiotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi