Gość basia Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jestem po operacji usuniecia mikrozwapnienia martwie sie co bedzie jaki bedzie wynik pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Mikrozwapnienia są bardzo ważnym objawem sugerującym raka sutka niewyczuwalnego w badaniu. Jednak w 50 % są to zmiany przedinwazyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Miałam operacje rok temu i tez się bardzo bałam. Skończyło się dobrze. Podejrzane mikrozwapnienia nie były rakiem ,a gruczolako-włokniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi