Gość Michał Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. Mam 25 lat i od jakiegoś czasu (ok 6 miesięcy) mam problem z moim penisem. bylem nawet u kilku urologów i żaden nie był w stanie jednoznacznie udzielić mi odpowiedzi lub postawić diagnozy. Na moim penisie pojawiło się *zrogowacenie*, ciężko to opisać więc postanowiłem umieścić zdjęcie. http://img716.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img716/173/dsc00680e.jpg&via=mupload Skóra w tym miejscu jest znacznie mniej alastyczna i w dotyku trochę przypomina bliznę dodatkowo *tak jakby się łuszczy* zrogowacenie biegnie naokoło całego penisa i jest mniej więcej tej samej szerokości. Wszystko zaczęło się od obtarcia którego doznałem w trakcie stosunku.( przynajmniej tak mi się wydaje) Nie odczuwam bólu w tym miejscu ani w okolicach penisa. Nie mam pojęcia co dalej z tym robić, bardzo proszę o jakąś rade lub chociaż namiar na dobrego specjalistę w Krakowie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Trudno mi określić bez badania co to może być skoro nawet specjaliści urolodzy nie wiedzą. Wygląda to na jakąś ścieniałą, zrogowaciałą bliznę po urazie. Trudno powiedzieć. Najlepiej w tej sprawie jeszcze skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grz Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, Mam taki sam problem i również zaczęło sie od optarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Auror Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 mam podobny problem, ktoś cos poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi