Gość Ona Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Miałam robione USG ginekologiczne. Wynikiem tego badania jest: prawy jajnik 40/21 zawiera pęcherzyk 10mm, lewy 31/19. Panie Doktorze, czy ta zróznicowana wielkość jajników jest w porządku? Ponadto co oznacza taki pęcherzyk, wydaje się byc spory? Proszę o odpowiedź, gdyż lekarz u którego byłam z wizytą był malo rozmowny, nie wyjaśnił mi nic.Dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 czy ta zróznicowana wielkość jajników jest w porządku? - tak, nie ma tu żadnej nieprawidłowości. Ponadto co oznacza taki pęcherzyk, wydaje się byc spory? - pęcherzyk takiej wielkości może być pęcherzykiem fizjologicznym, to naturalne, nie ma powodów do niepokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 mam pęcherzyk 21 cm czy to coś grożnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi