Gość kamila Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Czy pora roku ma jakiś wpływ na gojenie się ran po artroskopi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie powinna mieć wpływu na gojenie się ran. Na pewno nieco trudniejsze warunki są w miesiącach letnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 czy mogą być powikłania po zabiegu? ile chodzi się o kulach? czy po zabiegu zakładają gips na kolano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 gipsu nie zakładają, ja mam zalecenie 2 tyg. o kulach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 a czy ten zabieg jest bezpieczny ? czy mogą wystąpić powikłania ? jestem przed decyzją czy robić artroskopię i chcę się wszystkiego dowiedzieć o tym zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi