Gość halina Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Od 3 tygodni odczuwam dokuczliwe pieczenie 2-3 cm.powyżej odbytu.Czasem czuję kłucie i jakby coś tam pełzało.Nie jest to jednak ból.Ból czuję czasami kiedy siedzę, w pośladkach, na kościach w głębi.Bolą mnie tez często uda z tyłu od pośladków do kolan.Kiedy się położę na wznak czasami przechodzą mi tak jakby ciarki od pośladków do kolan.Najmniej odczuwam dolegliwości kiedy chodzę.Ból nie jest wielki i nie zawsze więc da się wytrzymać,gorzej z tym pieczeniem bo to czuję ciągle.Nigdy nie miałam zaparć, krwawień z odbytu.Kupiłam sobie czopki procto-glyvenol z myślą,że to może hemoroidy ale mi nie przechodzi.Co mi może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Aby stwierdzić co dokładnie jest przyczyna Pani dolegliwości ze strony odbytu trzeba wykonać bezpośrednie badanie czyli badanie przez odbyt. Być może jest to są to właśnie żylaki odbytu mimo tego, że nie pomagają na Pani dolegliwości czopki typu Procto-Glyvenol (są inne środki lecznicze skutkujące na żylaki odbytu). Bóle pośladków i ud mogą być związane z patologią w zakresie odcinka krzyżowo-lędźwiowego kręgosłupa. Trzeba z tymi problemami udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi