Gość Iwona Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Po badaniu USG stwierdzono kamień w pęcherzyku żółciowym o wielkości 2 cm i polipy, umówiłam się na usunięcie ale mam również niedoczynność tarczycy TSH 9,21, ( tarczycę mam również usuniętą, pozostały mi kikuty), słyszałam różne opinie na temat zabiegu gdy jest tarczyca nie unormowana, proszę mi powiedzieć czy to się wiąże z ryzykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie znieczuli Panią anestezjolog póki nie będzie Pani w eutyreozie czyli nie będzie miała Pani unormowanych hormonów tarczycy. Ryzyko operacji jest duże jeśli nie jest unormowana gospodarka hormonami tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi