Gość Iza Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ostatnio trochę trenowałam i miałam zakwasy. Myślałam, że ten ból to efekt intesywnych ćwiczeń, ale... zakwasy ustały, a pachwiny dalej mnie bolą. Ostatniej nocy budziłam się, co dwie godziny z bólu, nie dam rady chodzić. Do tego trzęsę się, jak osika i ogólnie jakaś słaba jestem. Czy może to być efekt treningów ? - włąściwie nic specjalnego nie robiłam - codziennie coś, ale było to albo siłownia, albo ćwiczenia pilates. Mam 31 lat i nie narzekałam nigdy na zdrowie. Odżywiam się raczej zdrowo, jem regularne posiłki 3 razy dziennie (jedyne, co zmieniłam - jem ostatni posiłek do 18tej, a później lecę na sport). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Może rzeczywiście to przetrenowanie. Warto z 3,4 dni zrobić sobię przerwę w ćwiczeniach. Może jakiś basen, masaże, bicze wodne, sauna. Jeśli po tym czasie bóle nie ustąpią skontaktuj się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi