Gość konrad Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Problemy ze zdrowiem zaczeły się ze 4 lata temu , obecnie ból pleców pod łopatka , gorsze widzenie w jednym oku , zależy od dnia , jak wstane zaraz po przebudzeniu brak ostrosci , tez nie zawsze , noga praw ja chodze to czuje ze jest bez luzu jest jak by twrdsza bardziej ja czuje jak by dretwieje , w zasadzie prawa strona , jak chodze lub stoje caly dzien na nogach to czuje ze stopy jak by mi dretwialy dziwne uczucie . Oztatnie zdjecie plecow jes na tej stronie jak by nie bylo brakowalo tam miesnia czy to moze byc spowodowane od kregoslupa i jak to leczyc 2 lata temu robilem rezonans glowy i calego kregoslupa . Zdjecia plecow http://bobasek.strefa.pl/111plegary.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 W przypadku zaburzeń widzenia najlepiej skonsultować się z okulistą, należy wykonać niezbędną w tym kierunku diagnostykę. Co do innych dolegliwości to należy skonsultować się z neurologiem. Warto przytoczyć opisy badań obrazowych. Wtedy będzie można powiedzieć coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi