Gość Alicja Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Dzień Dobry, od urodzenia posiadam na wardze sromowej brodawkę wielkości około 1 cm. Lekarz ginekolog zalecił mi abym usunęła go ze względów kosmetycznych oraz z powodu planowanej ciąży. Wiem że pod wpływem hormonów w czasie ciąży może on się jeszcze powiększyć. Moje pytanie brzmi, jak wygląda zabieg usunięcia brodawki- guzka, oraz jakie znieczulenie jest stosowane. Ogólnie bardzo boję się zastryków zwłaszcza w tak intymne miejsce zatem, czy jest on na tyle nieprzyjemny na ile mi się to wydaje? Uprzejmie proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Przy operacjach w tych okolicach ciała najczęściej wykonuje się zabiegi w znieczuleniu krótkim dożylnym (czyli podaje się leki usypiające i przeciwbólowe dożylnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość , Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi