Gość Artur Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam dosłownie w przeciągu jednego dnia pojawił mi sie jakby duzy pryszcz na penisie z łatwoscia wycisnolem cos białego. Teraz zostala mi taka malutka gulka bardzo sie przejmuje i zadręczam prosze o pomoc nie chce z tym isc do lekarza to wstydliwa sprawa. Prosze o pomoc czy mam dodac zdjecia tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 witam zdjecie tego czegos co zostalo mi po wycisnięciu zmiany skórnej http://www11.speedyshare.com/files/21255996/download/DSC00950.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 BRADZO was prosze o pomoc wie ktos co to moze byc czy mam smarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość *p Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie potrzebnie to wyciskales wystarczyla wizyta u dermatologa lub urologa nie ma sie co wstydzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Tylko ze było to juz biale na górze i praktycznie samo wychodzilo co to moze byc??? dodaje ze wogole nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi